Hodnocení obchodu

5,0 19 hodnocení
Přidat hodnocení
5
19x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
BJ Avatar autora Bohumila Jalovičárová | 29.4.2021
SPOKOJENOST A DOPORUČUJI
ES Avatar autora Eva Svobodová | 28.2.2021
Jsem velmi spokojená
Avatar autora Ludmila Čechová | 16.1.2021
ano ráda znovu objednám
MR Avatar autora Michaela Rom | 16.1.2021
Super rychlost i komunikace ze strany e-shopu. Rozhodně doporučuji!
D Avatar autora Daniela | 11.1.2021
Velká spokojenost, vvyzkouším i další kosmetiku z tohoto obchodu.
JK Avatar autora Jana Kyzrová | 27.11.2020
Spokojená,tuto značku znám již 34let kdy ještě nebyla na našem trhu.Vyzkouším ještě jiné výrobky z této řady,děkuji J.K.
E Avatar autora Eva | 15.11.2020
Milý přístup.Rychlé jednání.Odborná rada.Ráda znovu objednám.
VD Avatar autora Věra Drncová | 24.10.2020
S krémy jsem velice spokojená,pleť je hydratovaná a příjemná na dotyk.Používám také depilační pásky a pleťovou masku a vše je výborné,doporučuji. Prodávají jsou vstřícní a příjemní,vše vysvětlí a poradí.Ráda se vrátím
ŠS Avatar autora Šárka Sobolíková | 9.9.2020
Velmi milý přístup.Rychlé dodání.
AB Avatar autora Anna Bublová | 20.6.2020
Jsem spokojená,doporučuji!!!
R Avatar autora Romana | 13.6.2020
Přístup obchodu byl velmi vstřícný a zakoupené krémy jsou velmi příjemné, jemně parfemované a dobře se vstřebávají. Děkuji!
MP Avatar autora Milena Poláková | 2.6.2020
Lidsky vlídný přístup ze strany obchodu. Nadstandardní servis v podobě poradenství. Velmi kvalitní zboží. Mám celkově z obchodu velmi pozitivní pocit. Ráda se budu do obchůdku vracet :-)
JR Avatar autora Jana Reháková | 24.2.2020
ano, našla jsem krém, který mi opravdu sedí a je moc příjemný . Osobní a trpělivý přístup při výběru,rychlé dodání .
JH Avatar autora Jakub Herman | 24.2.2020
Úžasný výrobek - nepostradatelný pomocník pro zkvalitnění mého intimního života!
TS Avatar autora Tamara Skřivánková | 24.2.2020
S Avatar autora Soňa | 24.2.2020
Doma mám kosmetiku z přírodní řady (konkrétně Gerovital hydratační krém na obličej a tělové mléko derma+) a jsem moc spokojená???? opravdu krásně hydratují i velmi suchou pokožku a jsou vhodné i pro alergiky. Moc doporučuji! Určitě si je objednám znovu ????
JV Avatar autora Jaruš Vavrochová | 24.2.2020
JP Avatar autora Jaroslav Pakosta | 24.2.2020
Rychlé dodání a skvělá domluva.
Avatar autora | 24.2.2020

Stránka 1 z 1 , položek celkem: 19